2017
02.01

Muistojen ilta (5.11)

Muistojen ilta>Su 5.11.2017 klo 15.00

Jaakko Ryhänen 70v., Seppo Hovi 70v., Pentti Lasanen 80v.

Jaakko Ryhänen, laulu
Angelika Klas, laulu
Pentti Lasanen, a.sax, klar.,huilu
Pekka Sarmanto, basso
Seppo Hovi, piano,hanuri, tarinat

Suomalaisten rakastamat legendat täyttivät loppuvuodesta pyöreitä vuosia ja yhteistä merkkivuotta juhlistettiin loka-marraskuussa 2016 koko maan kattavalla konserttikiertueella. Kuin koristeeksi juhlakakun päälle kutsuttiin mukaan hurmaava sopraano Angelika Klas.

Suuren suosion saavuttanutta kiertuetta jatketaan myös vuonna 2017. Muistojen ilta – konserttiohjelmisto sisältää suomalaisten rakastamia ikivihreitä, klassisesta Merikannosta Malmsteniin ja Godzinskyyn ja mm. Musorgskin Laulu Kirpusta saa huikean tulkinnan. Seppo Hovi kokoaa konsertin leppoisella huumorilla ja antaa juonnoissaan oivallisen oppitunnin musiikin historian ihmeellisestä muuntuvuudesta.

Jaakko Ryhänen on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisesti tunnetuimmista bassoista. Kansainvälinen ura alkoi 1983 New Yorkin Metropolitanissa Kansallisoopperan vierailuesityksessä, jonka jälkeen hän on laulanut useita merkittäviä bassorooleja kaikissa maailman johtavissa oopperataloissa. Jaakko on esittänyt ja levyttänyt myös laulelma- ja viihdemusiikkia yhteistyössä pianisti-muusikko Seppo Hovin kanssa. Hänet on palkittu mm. Pro Finlandia-mitalilla ja Tampereen kaupungin kultaisella ansiomitalilla. ”On suuri ilo ja kunnia juhlia merkkivuotta näissä konserteissa” sanoo Jaakko Ryhänen ja kertoo esittävänsä mm. Ystävän laulun, Äänisen aallot, Mississippin, Kirpun jne.

Seppo Hovi on esiintynty julkisuudessa nuoresta pojasta asti. Hän oli 9-vuotiaana pyytänyt isältään päästä soittotunneille ja hänelle tarjottiin viulua, joka oli hänen isänsä soitin, mutta Seppo piti päänsä ilmoittaen haluavansa pianon.
Siitä lähti muusikon ura, joka Sepon mukaan on taustoittanut kaikkea hänen tekemisiään.
Hovi teki televisiolle musiikkiohjelmia, kuten Laulunlyömiä ja Seppo Hovin seurassa, Tenavatähti, Karuselli ja  ButsiBum.
Hovi on tehnyt töitä monen eri musiikkityylin parissa, joista ansioistaan Jenny ja Antti Wihurin säätiö myönsi lokakuussa 2016

Angelika Klas on poikkeuksellisen monipuolinen laulaja ja hänen ohjelmistonsa käsittää niin oopperaa, operettia, kansanmusiikkia kuin musikaaliakin, kuten esim. Habanera, Saarenmaan valssi, Cherbourgin sateenvarjot jne. Angelika tunnetaan erityisesti argentiinalaisen tangon taiturillisena tulkkina, mutta myöskin suomalainen tango taipuu taidokkaasti hänen tulkitsemanaan. Angelika Klas on ollut pääosassa Turun kaupunginteatterin Tamara – musikaalissa.

Tapahtumanumero 115581

Liput:
36€ peruslippu (Lippupiste 39.50)
34€ eläkeläinen, opiskelija, työtön, varushlö (Lippupiste 37.50)
Lippujen hinnat sisältävät 10% alv:n
(+ mahd.toimitus/laskutuskulut)

Lippuvaraustiedot; Liput ja Info>>>tästä>>>

Jos Sinulla on lahjakortti, niin tähän esitykseen käyvät ainoastaan Posetiivin ja Lippupisteen voimassaolevat lahjakortit.
Nettikaupan lahjakortti käy ainoastaan verkkokauppaan!
Lisää lahjakortista>>>tästä>>>

*VÄLIAIKATARJOILUT; tilaa ennakkoon>>>tästä>>>
*RUOKAILU JA MAJOITUS>>>tästä>>>

Huomioitavaa:
*Esityspaikka: Päänäyttämö, Salorankatu 5-7,  ovi 3, Astrum keskus
*Esityksen kesto n.2,5h(sis.väliajan)
*Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin
*Esityksen valokuvaaminen ja tallentaminen on kielletty
*Katsomo ei ole anniskelu-aluetta (laki), katsomoon ei myöskään  saa viedä päällystakkeja eikä isoja kasseja!
*Oikeudet muutoksiin pidätetään!
Posetiivi Oy

Päänäyttämön väliaikatarjoilut
>>>tästä>>>

Päänäyttämön ruokailut ja majoitus
>>>tästä>>>