2017
05.31

titi3La 11.11.2017 klo 18.00
vierailu
TI-TI Nalle:Joulupukki Hirsimetsässä
Suomen suosituin nalleperhe joulukonserttikiertueelle

Suuren suosion saavuttaneet Riitta ja Ti-Ti Nalle perheineen lähtee tulevana talvena kattavalle joulukonserttikiertueelle. Ympäri Suomen kiertävä kokoperheen musiikkiesitys vie tällä kertaa seikkailulle talviseen Hirsimetsään.

- Mukana aito laulava joulupukki! Lapset pääsevät auttamaan Hirsimetsään eksynyttä joulupukkia, paljastaa Riitta tulevan joulukiertueen yksityiskohdista.

Riitta Korpelan vuonna 1988 luoma Ti-Ti Nalle lukeutuu Suomen suosituimpiin lastenhahmoihin, joka on valloittanut lasten sydämiä sukupolvesta toiseen. Ti-Ti Nalle -dvd:t ja -musiikkitallenteet ovat ylittäneet miljoonan kappaleen myynnin ja Ti-Ti Nallen You Tube -sisältöjä on katseltu yli 10 miljoonaa kertaa. Nallekonserttien salit myydään kerta toisensa jälkeen täyteen ja Ikaalisissa sijaitsevassa Ti-Ti Nallen talossa vierailee vuosittain yli 35 000 kävijää. Sibelius-akatemiasta musiikkileikkikoulunopettajaksi valmistunut Korpela on koulutukseltaan myös lastentarhanopettaja. Korpela tuottaa itse kaikki Ti-Ti Nallen laulut, tarinat ja käsikirjoitukset.

Tulossa myyntiin myös verkkokauppaamme sekä Lippupisteeseen!

Liput:
22.50 peruslippu (25€ Lippupiste)
Lippujen hinnat sisältävät alv:n 10%
(+mahd.toimitus/laskutuskulut)

Lippuvaraustiedot; Liput ja Info>>>tästä>>>

Jos Sinulla on lahjakortti, niin tähän esitykseen käyvät ainoastaan Posetiivin ja Lippupisteen voimassaolevat lahjakortit.
Nettikaupan lahjakortti käy ainoastaan verkkokauppaan!
Lisää lahjakortista>>>tästä>>>

Huomioitavaa:
*ovet aukeaa klo 17.00
*Esityspaikka: Salon Urheiluhalli, Perniöntie 9, Salo
*Esityksen kesto n.1h (ei väliaikaa)
*Lunastettuja lippuja ei voi vaihtaa tai palauttaa

*Oikeudet muutoksiin pidätetään!
Posetiivi Oy